Cum te poate ajuta modelarea 3D

Categories Despre modelare 3D

Modelarea 3D poate fi utilizată în mai multe scopuri:

Scopuri promoționale

Modelarea 3D a obiectelor ajută echipa din divizia de vânzări să sporească interesul clienților față de produse. Diferitele tehnici de modelare 3D permit crearea unor imagini excepționale, ce devin adevărate instrumente de vânzare. Atunci când alegeți să lucrați cu profesionaliști în domeniul modelării 3D, metoda este potrivită pentru punerea în valoare chiar și a celor mai mici detalii ce fac diferența în acceptarea prețului de către un client. Aici se recomandă ca specialiștii de marketing să lucreze cu echipa ce vă oferă serviciile de modelare sau randare 3D.

Promovarea interactivă

Atunci când designul unui obiect este lansat, el trebuie să fie promovat într-un mod interactiv. Este important să le oferiți clienților posibiltatea de a vedea design-ul din diferite perspective. Acest lucru necesită realizarea unor modele 3D, care să poate fi rotite. De asemenea, modelele 3D pot fi integrate într-un mediu al realității virtuale cu scopul de a crea prezentări excepționale, experiențe reale de viață care să îi impresioneze pe potențialii clienți.  Mai mult, modulul realității augmentate le poate asigura acestora posibilitatea de a înțelege cum un produs s-ar integra în mediul lor.

Creșterea vânzărilor on-line

O dată cu creșterea utilizării device-urilor mobile de către toate categoriile de cumpărători și prețurile extrem de bune existente pe internet, comerțul on-line a căpătat un rol la fel de important ca și cel tradițional. Pentru a avea succes, magazinele on-line trebuie să prezinte elemente vizuale cu o bună rezoluție pentru toate produsele vândute. Acestea joacă un rol vital în promovare. Este vital să răspundeți așteptărilor unor clienți educați și bine informați, prezentând produsele din mai multe perspective. Acest lucru le va permite să apropie obiectul și să îl rotească la 360 de grade. Serviciul de randare poate fi folosit pentru a crea imagini.

Testarea unor prototipuri

Realizarea unor prototipuri fizice poate fi costisitoare, existând șansa nerecuperării investiției. Folosind serviciile de randare și modelare 3D, nu mai este nevoie de acest lucru, ci puteți obține un protip virtual, într-un timp scurt și cu costuri reduse. Modelele 3D obținute pot fi promovate în mediu on-line și pe rețelele de socializare pentru a primi feedback de la publicul țintă și a înțelege dacă și ce modificări ar trebui făcute. Aceste modificări pot fi apoi ușor implementate în cadrul prototipului virtual, lucrându-se la el până în momentul atingerii perfecțiunii.

No Comments

Leave a Reply